Op vakantie in Duitsland

Op vakantie in Duitsland

Ons buurland Duitsland is bij velen een populaire vakantiebestemming! Het land ligt ten oosten van Nederland en jaarlijks vieren miljoenen Nederlanders hun vakantie in Duitsland. Duitsland, het land van ‘Bier und Bradwurst’, heeft een rijke geschiedenis, vele culturele bezienswaardigheden, mooie landschappen en een indrukwekkende natuur. Het land kent prachtige regio’s zoals de Eifel en de Moezel. Zo kunt u in de Eifel goed wandelen en aan de Moezel zijn er volop bezienswaardigheden te vinden. Waai samen lekker uit op de stranden in het noorden, maak een mooie fietstocht door één van de natuurgebieden in het binnenland of ga op wintersportvakantie in de Duitse Alpen. Door de beperkte afstand is Duitsland zeer geschikt voor een weekendje, midweek of weekje weg.

Op zomervakantie in Duitsland

Wilt u er tijdens de zomervakantie even lekker tussenuit, maar wilt u niet te ver rijden? Dan is een vakantiehuis in Duitsland dé perfecte oplossing! Geniet van de zomerzon op het terras van uw eigen vakantiehuis en u heeft een heerlijk ontspannen vakantie. Trek er tijdens uw vakantie in Duitsland lekker een dagje op uit. Zo is wandelen en fietsen enorm populair in Duitsland en zijn er door het hele land duizenden kilometers aan wandel- en fietsroutes te vinden. De routes leiden u langs vele bezienswaardigheden en terrasjes waar u even heerlijk kunt pauzeren. Wandel heuvel op, heuvel af, of fiets langs de prachtige wijnvelden en de schilderachtige dorpen. Bezoek vanuit uw vakantiehuis in Duitsland de natuurgebieden in de Eifel en Nordrhein-Westfalen. Hier kunt u genieten van veel groen en een verrassende natuur. Duitsland wordt gekenmerkt door heerlijke meren en kilometers prachtig strand. Zo zijn er, aan de Duitse kust, langs de Noordzee en Oostzee, vele mogelijkheden om uw vakantie door te brengen. De brede witte zandstranden, badplaatsen, duinen en rivieren bieden u de mogelijkheid om heerlijk te zonnen, zwemmen, zeilen en windsurfen.

Op wintersportvakantie naar Duitsland

Een vakantie in Duitsland is voor zowel de zomer als de winter zeer geschikt! Steeds meer mensen kiezen voor een lange- of korte skivakantie in Duitsland. De wintersport wordt steeds populairder in Duitsland. En dat is te danken aan de bereikbaarheid, innovaties en lagere prijzen. Zo zijn de skigebieden Sauerland, Willingen en Winterberg binnen enkele uren te bereiken vanuit Nederland. In de wintermaanden hangt er in Duitsland een gezellige sfeer. De betoverende kerstdorpen en prachtig verlichte steden bieden u alles wat u nodig bent. Het Duitse landschap is zeer geschikt voor een geslaagde wintersportvakantie. Het land beschikt over tal van uitgestrekte sneeuwzekere landschappen met vele hoge bergen waar u heerlijk kunt skiën en snowboarden. Geniet van een gezellige vakantie in de sneeuw vol rodel-, slee- en langlaufplezier!