Op vakantie in Zeeland

Op vakantie in Zeeland

Zeeland is de ideale vakantiebestemming voor uw strand- en/of watersportvakantie, want heel de provincie is omgeven met zee. Ook is er een kustlijn van maar liefst 650 kilometer lang waar u zich goed kunt vermaken. Waar uw vakantiehuis in zeeland aan zee ook gelegen is, overal bent u binnen no time aan de kust! Denk hierbij aan de vele mogelijkheden die de Oosterschelde, Westerschelde en het Veerse Meer bieden. Een vakantiehuis bij het strand is ideaal voor de liefhebbers van watersport want zeilen en kitesurfen kan hier hartstikke goed! Maar ook voor degenen die een dagje willen toeven aan het strand of om gewoon te genieten van het lekkere weer biedt Zeeland uitkomst.

Vakantiehuis in Zeeland huren?

Zeeland bestaat uit vijf eilanden en één gebied dat vastligt aan België. Elk eiland heeft zijn eigen cultuur en karakter en biedt voor ieder wat wils. Vanaf uw vakantiehuis in Zeeland kunt makkelijk historische steden bezoeken, (water)sporten beoefenen, cultuur snuiven, shoppen en culinair genieten. In sommige plaatsen zult u de mensen nog in Zeeuwse kledendracht zien. Bent u op zoek naar wat vermaak voor de kinderen? Kies dan voor een verblijf op een vakantiepark in Zeeland. Dezen zijn veelal kindvriendelijk ingericht door de vele speeltuinen en speelveldjes die hier te vinden zijn. Maar ook een tiny house aan zee in Zeeland zou een unieke ervaring kunnen geven als je lekker met z'n tweeën er tussen uit wilt! Meer hierover lezen? Klik dan op de link voor meer informatie!

Zeeland voor natuurliefhebbers

Ook voor de natuurliefhebber is Zeeland een prachtige provincie. Verspreid over de provincie liggen maar liefst 160 grote en kleine natuurgebieden waardoor u vanuit uw vakantiehuis bij bos in zeeland altijd dichtbij een natuurgebied zit. Voorbeelden zoals De poel en Katse Plaat zijn natuurgebieden die op de lijst van natuurmonumenten staan. Hier vind u verschillende soorten roof- en/of trekvogels. Op het gebied van flora en fauna neemt Zeeland een belangrijke plaats in. Dus ook voor vogelspotters is zeeland een prachtige vakantiebestemming. Waardoor het zeker de moeite waard is om een prachtige wandeling of fietsroute te volgen door de prachtige natuur van Zeeland en als u geluk heeft ziet u misschien wel een roofvogel of een ander wild dier.