Vakantie in Nederland

Vakantie in Nederland

 

Nederland, een vakantieland wat garant staat voor een heerlijke en diverse vakantie waar nog zoveel te ontdekken valt. Er zijn zoveel mooie plekjes in Nederland die zeker de moeite waard zijn om te (her)ontdekken en te bezoeken. Want Nederland heeft veel meer te bieden dan alleen klompen, molens en tulpen. Door de ‘grootte’ van Nederland rijdt u met de auto in ongeveer drie uur van Groningen naar uw vakantiehuis in Zuid-Limburg. Van de zee en weilanden naar de heuvels en de bossen. Dit maakt Nederland een zeer divers vakantieland waar van alles te beleven is. Of u nou lekker wilt uitwaaien aan zee, wilt wandelen in de bossen, fietsen door de heide, shoppen, het water op in Giethoorn, cultuur wilt opsnuiven of culinair wilt genieten, in Nederland kan het allemaal!

Vakantie aan de Noordzeekust

Zowel Nederlanders als buitenlandse toeristen bezoeken de Nederlandse stranden graag en vaak. In de top tien van mooiste locaties staat de provincie Zeeland op nummer één, ook de Nederlandse Waddeneilanden scoren hier hoog. De eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn heerlijke vakantiebestemmingen waar u het gehele jaar terecht kunt. Van relaxen en zonnen aan het strand tot aan watersportactiviteiten beoefenen, cultuur snuiven en de natuur ontdekken. Terwijl u een mooie wandeling over de zeebodem maakt ervaart u de natuur op een bijzondere manier van heel dichtbij, zeker een aanrader wanneer u op één van de Waddeneilanden bent. Ook de Hollandse kust van Noord-Holland en Zuid-Holland heeft u veel te bieden. Breng een bezoek aan het breedste en witste strand van Nederland, Callantsoog of neem een kijkje bij de breedste duinen van Nederland in het plaatsje Schoorl. Met een vakantiehuis bij of vlakbij het water kunt u op een leuke manier kennis maken met vele watersporten als varen, zwemmen, zeilen, surfen en waterskiën. Betreed één van de vaarroutes in Friesland, Drenthe of Overijssel en ontdek de provincies eens op een andere manier. Leg onderweg even aan voor een picknick, of ga een hapje eten bij een van de vele restaurants die u onderweg tegenkomt. Met een vakantiehuis aan het water bent u verzekerd van een heerlijke vakantie waar zowel kinderen, volwassenen en ouderen zich zullen vermaken.

Vakantie vieren op de Veluwe

Nergens in Nederland vindt u zo’n groot aaneengeschakeld natuurgebied als op de Gelderse Veluwe. De Veluwe is een ideale plek voor een dagje uit! De verschillende natuurgebieden waaruit de Veluwe bestaat hebben elk een compleet eigen karakter, flora en fauna en zijn allen uw bezoek, tijdens uw vakantie op de Veluwe, zeker waard! Maak tijdens uw vakantie kennis met het Kootwijkerzand, één van de grootste stuifzandgebieden van Europa. Zie wat voor patronen de wind in het zand maakt en volg de sporen van reeën, edelherten en wilde zwijnen in het zand. Het Kootwijkerzand geeft een 100% vakantiegevoel waar achter iedere heuvel een nieuw avontuur op u wacht.