Kanoën in giethoorn

Kanoën in giethoorn

Ben je aan het genieten van een week, weekendje of midweekje Giethoorn? Dan zie je al die leuke bootjes passeren. Wist je dat al deze bootjes gehuurd zijn van een lokale verhuurder? Ga direct het water op en vaar rustig door de grachtjes. Ontdek snel of je echte stuurmanskunsten in huis hebt. Liever zelf actief bezig zijn? Wellicht is een kano huren in Giethoorn een strak plan! Heerlijk peddelen manoeuvreren door de smalle doorgangen op weg naar het Beulakerwijde, een groot meer of dwars door de Weerribben Wiede.

Waar kan ik een bootje in Giethoorn huren?

Er zijn diverse plekken in Giethoorn waar je een bootje huren kan. Zo kun je terecht bij De Grachthof, Bootverhuur Herms en Botenverhuur M.S. van den Heuvel. Je stapt direct in bij de verhuurbedrijven, doordat ze direct aan het water liggen. Je kunt diverse soorten bootjes huren. Denk aan een mooie sloep, fluisterboot, elektrische sloep of punterboot. Ons advies is wel om van te voren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen! Ter plaatse wordt uitgelegd hoe het werkt. Het huren van een boot kost tussen de 100 euro en de 175 euro.

Kanoverhuur in Giethoorn

Liever zelf actief bezig? Dat kan natuurlijk ook. Bij Botenverhuur M.S. Van den Heuvel kun je ook diverse kano's huren. Denk aan kajaks voor 1- en 2personen of een Canadese kano voor twee personen. De kosten zijn tussen de 15 euro en de 20 euro per dag! Voor een heerlijk actieve dag op het water is het huren van een kano echt een aanrader.