Vakantie Luxemburg

Vakantie Luxemburg

Vanuit een vakantiehuis in Luxemburg kunt u genieten van een mooie, groene en uitdagende omgeving. Er zijn honderden paden om te wandelen, fietsen en mountainbiken én zelfs mensen die van klimmen of kanovaren houden zitten hier goed. Ontdek tijdens uw vakantie of weekendje weg verschillende musea, excursies, attracties en streekproducten van Luxemburg. Of ga er een dagje op uit in Luxemburg, naar België, Frankrijk of Duitsland. Snuif de frisse zeelucht op, geniet van de lekkere Glühwein in Duitsland of maak kennis met tal van andere mooie dingen. Luxemburg ligt op relatief korte afstand van Nederland en is met haar vele wijngaarden, een rijke flora en fauna én barstensvol cultuur een geliefd vakantieland!

Kies voor een vakantiehuis in Luxemburg

In dit kleine land is het heerlijk vakantie vieren in één van de vakantiehuizen in Luxemburg. Degene die van een stedentrip houdt kiest voor een appartement, gaat u samen met uw gezin, vrienden of familie op vakantie dan zijn de vakantiehuizen en chalets meer geschikt. Veel vakantiegangers kennen Luxemburg alleen omdat ze er af en toe dooreen moeten rijden om op hun vakantiebestemming te komen. Maar Luxemburg zelf biedt ook tal van mogelijkheden voor een geslaagde vakantie, u moet er alleen even bekend mee zijn.

Luxemburg, een aanrader voor de natuurliefhebber

De natuur in Luxemburg is bijzonder mooi! Verken de mooiste plekjes te voet, met de fiets of met de mountainbike. De wandelpaden zijn gevarieerd van makkelijk tot moeilijk. Zo zijn de wandelpaden tussen de zandsteen-rotsformaties erg uitdagend en niet altijd even makkelijk om over te wandelen. Ook hebben een aantal van deze wandelpaden trappen en dit maakt het nog weer een stukje uitdagender. Kom naar het Müllerthal, een waar paradijs voor wandelaars die van een pittige wandeltocht houden. Het heuvelachtige en soms ronduit ruige landschap trekt tevens vele mountainbikers en wielrenners. Het is zeker een goed idee om uw fiets achter op de auto mee te nemen.