Camper huren met een huisdier

Camper huren met een huisdier

Op vakantie gaan is altijd leuk maar niet iedereen houdt ervan om een huisje te boeken op een vaste plaats. Soms is het juist heel leuk om meerdere plekken van een land te zien. Echter is dit moeilijk te realiseren wanneer je zelf geen auto met caravan of camper hebt. Het voordeel van een camper of caravan in verhouding tot een tent is dat deze beide wat meer solide zijn en ze beide beschikken over iets meer luxe waardoor een vakantie toch leuker kan worden want problemen als een lekke tent word je niet gelukkig van.

Camper huren met een huisdier niet overal mogelijk

Er zijn tegenwoordig toch nog veel mogelijkheden als het aan komt op het rondtrekken met een camper want het is niet iets bijzonders meer om voor een bepaalde tijd een camper te huren. Het voordeel van het huren van een camper met hond is dat je niet het complete aanschaf bedrag hoeft te betalen en je hebt zelf ook geen camper bij huis of in een betaalde stalling staan.

Echter zijn er wel wat eisen aan verbonden zoals een rijbewijs. Wanneer jij besluit een camper te huren is het ook erg belangrijk dat je goed de voorwaarden leest want achteraf een factuur krijgen voor bepaalde zaken is niet wenselijk.

Huisdier gezellig mee op vakantie

Een van de meest gestelde vragen is het mee nemen van jouw huisdier op een reis met gehuurde camper. Dit is niet voor iedere verhuurmaatschappij vanzelfsprekend of zelfs wenselijk. Een huisdier kan immers erg vies zijn en niet iedereen houdt ervan wanneer er een hond op de bank of op het bed ligt. De andere groep vind het juist erg gezellig en houd ervan wanneer de hond bij je op de bank komt slapen.

Het is dus ook logisch dat als jij hiervan houd je ook graag je hond mee wil hebben en op het bankje wil laten slapen. Wanneer jij dus een camper huurt dien je dit vooraf goed geregeld te hebben want in het beste scenario kan de verhuurmaatschappij je borg in houden om de camper grondig te laten reinigen na de reis met jou geliefde viervoeter. Vraag dit rustig na want er zijn wel campers waarbij dit in overleg mogelijk is.